Over ons

Build4Power is ontstaan uit de voor liefde voor extreem bijzondere dingen. Neem bijvoorbeeld een Bugatti  Veyron; uniek in zijn soort waanzinnige prestaties handmade en bizar snel.  Een über statement! Iedereen heeft wel een idee over hoe een computer er uit moet zien, dat dachten wij ook ...

De beste componenten en het maximale uit het snelste halen

Verleid door al de mooie exclusieve automobielen, schepen, design en mode artikelen kwam Build4Power tot stand. Wij willen alleen maar het hoogst haalbare realiseren met de beste componenten die er op het moment van assembleren zijn. Daarnaast streven wij ernaar om het maximale uit het snelste te halen. Dit heeft ervoor gezorgd dat de componenten ver overgeclocked kunnen worden met een 24/7 stabiliteit.

Voortdurend komen er nieuwere technieken en computercomponenten op de markt die er voor zorgen dat er weer krachtigere machines kunnen worden gebouwd. Wij volgen die op de voet en zodra we ze zelf hebben gaan we met  die nieuwe configuraties aan de slag.

Ieder detail perfect en nauwkeurig afgewerkt

Bij ieder systeem wat geassembleerd word, wordt gekeken naar de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van computersystemen. De nieuwste methodes om te koelen en de nieuwste features om een waanzinnig exclusieve machine neer te zetten. Alles moet perfect en nauwkeurig zijn afgewerkt tot in elk detail. Daarnaast is elk stukje hardware aangepast met onze eigen "signature". Er zijn vrijwel geen componenten meer origineel nadat wij deze onder handen hebben gehad en dit alles met ondersteuning van de grootste hardware fabrikanten

Omdat we met de nieuwste technieken kunnen werken, mogen we daarom vanuit hardware fabrikanten de “pre engineering samples” testen, waardoor we vaak vooruit lopen op de bestaande hardware en computer configuraties. Wij testen hier dan ook uitgebreid deze componenten en kunnen onze bevindingen weer terugkoppelen aan de fabrikant voor dat het daadwerkelijke product op de markt komt.

Het B4P team is jong enthousiast en heeft een hoog “geek” gehalte. Hierdoor zijn we up-to-date en is alle kennis in huis om systemen te assembleren en problemen uit de weg te gaan. Nieuwsgierig geworden of zit je met een vraag? Neem gerust contact met ons op.